De Gier Wonen Rotterdam

Corona maatregelen

Momenteel is de wereld in de ban van het corona virus. Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten. De producten van De Gier wonen dragen bij aan een gezond en comfortabel klimaat in uw leefomgeving. Daarom doen wij er juist in deze tijd alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Uiteraard met inachtneming van de geldende voorschriften en maatregelen.
Andere tijden, andere mogelijkheden

Zoals u op deze pagina kunt lezen zijn onze showrooms (tenzij anders vermeld) geopend. Als specialist in maatwerk hebben we voor deze situatie twee nieuwe mogelijkheden aan onze dienstverlening toegevoegd;

  • (Video)bellen met een adviseur voor een advies op afstand.
  • Private shopping; de zekerheid dat u de enige klant bent in de winkel.

Voor beide mogelijkheden verzoeken wij u om uw wensen kenbaar te maken via ons contactformulier. Vergeet niet uw telefoonnummer in te vullen zodat wij een afspraak kunnen maken.
Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inmeetafspraak, montage, reparatie en planning?

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis

Binnen De Gier Wonen zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij of iemand uit hun omgeving verschijnselen vertoont van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. Wij willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen.

Gevolgen voor onze planning proberen wij zo veel mogelijk te beperken maar helaas kunnen we niet altijd voorkomen dat een planning er anders uit komt te zien. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek

Tenzij anders vermeld op de website van de vestiging zijn al onze showrooms geopend. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken wij gepaste afstand te houden. Het aantal contacten wordt hiermee tot het minimum beperkt.

Ook aan u willen wij een dringende oproep doen: stel uw bezoek uit wanneer u verschijnselen van koorts of verkoudheid vertoont.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)

De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met inachtneming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten we toch binnen zijn? Dan kunnen we afstemmen om de werkzaamheden uit te voeren met de inachtneming van een minimale afstand van 2 meter. Of de werkzaamheden worden op een ander moment uitgevoerd. Dat kan in de praktijk betekenen dat we onze buitenzonwering monteren en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten aan de binnenzijde van uw woning.
Vertoont u ziekteverschijnsel, geef het ons door!

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen

Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met producten die worden overgedragen zoals een afstandsbediening, pinapparaat, werkbon etc.

Meer lezen over de Gier Wonen

Lees hieronder ons laatste nieuws en artikelen.

Placeholder image

Koningsdag feestje met bijpassende rolgordijnen

Op Koningsdag gaat Nederland uit z’n dak en viert de verjaardag van onze koning. En hoe kun je dat beter […]

Lees meer »
Placeholder image

Haal de zomer in je huis, maar laat de warmte buiten

De zomer staat weer voor de deur, maar is je woonkamer er ook al klaar voor? Is je woonkamer al […]

Lees meer »
Placeholder image

Zondag is het Vaderdag! En maandag begint de zomer.

Tijd om vader eventjes letterlijk in het zonnetje te zetten. Dit is de perfecte dag dat je iets terug kan […]

Lees meer »