De Gier Wonen Rotterdam

Showroom gesloten, telefonisch en per mail bereikbaar

Corona maatregelen

Momenteel is de wereld in de ban van het Coronavirus. Wij doen er, juist in deze tijd, alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Uiteraard met inachtneming van de geldende voorschriften en maatregelen.

Update: 15 december 2020

Op maandag 14 december is aangekondigd dat alle niet-noodzakelijke winkels moeten sluiten tot 19 januari 2021. Daardoor zal ook onze showroom de deuren tot die datum moeten sluiten. Hieronder vertellen we u wat dat betekent voor onze bereikbaarheid, adviesgesprekken en montage- en reparatiewerkzaamheden.

Bereikbaarheid per telefoon en mail

Zolang de winkel dicht is, zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden. Uitzondering daarop zijn de extra sluitingen rondom de feestdagen. Wij adviseren u daarom met name in de periode rond Kerst en oud & nieuw onze website te raadplegen voor de actuele openingstijden.

Adviesgesprekken en verkoop

Voor advies over en de verkoop van onze producten mogen we u helaas niet in onze showroom ontvangen. Wel kunnen we bij u langskomen voor een advies aan huis. Onze adviseur zal, afhankelijk van het product waarvoor een afspraak wordt gemaakt, zoveel mogelijk voorbeelden, doek- en kleurstalen en documentatie meenemen om u thuis van een volledig maatwerk advies te kunnen voorzien. Uiteraard worden tijdens dze afspraken alle geldende maatregelen nageleefd.

Heeft u liever digitaal advies via een videoverbinding? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Via het contactformulier of per telefoon kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken. Vergeet niet uw telefoonnummer in te vullen, zodat wij een afspraak kunnen maken.

Blijf gezond, let op elkaar

Uiteraard willen wij u en onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak gemaakt met ons en u heeft last van verkoudheid, koorts of andere ziekteverschijnselen? Geef het dan aan ons door, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Uiteraard blijven onze medewerkers ook thuis bij klachten. Dat kan invloed hebben op onze planning. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

Meer lezen over de Gier Wonen

Lees hieronder ons laatste nieuws en artikelen.

Placeholder image

Koningsdag feestje met bijpassende rolgordijnen

Op Koningsdag gaat Nederland uit z’n dak en viert de verjaardag van onze koning. En hoe kun je dat beter […]

Lees meer »
Placeholder image

Haal de zomer in je huis, maar laat de warmte buiten

De zomer staat weer voor de deur, maar is je woonkamer er ook al klaar voor? Is je woonkamer al […]

Lees meer »
Placeholder image

Zondag is het Vaderdag! En maandag begint de zomer.

Tijd om vader eventjes letterlijk in het zonnetje te zetten. Dit is de perfecte dag dat je iets terug kan […]

Lees meer »