De Gier Wonen Rotterdam

Showroom gesloten, telefonisch en per mail bereikbaar

Corona maatregelen

Momenteel is de wereld in de ban van het Coronavirus. Wij doen er, juist in deze tijd, alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Uiteraard met inachtneming van de geldende voorschriften en maatregelen.

Update: 15 december 2020

Op maandag 14 december is aangekondigd dat alle niet-noodzakelijke winkels moeten sluiten tot 19 januari 2021. Daardoor zal ook onze showroom de deuren tot die datum moeten sluiten. Hieronder vertellen we u wat dat betekent voor onze bereikbaarheid, adviesgesprekken en montage- en reparatiewerkzaamheden.

Bereikbaarheid per telefoon en mail

Zolang de winkel dicht is, zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden. Uitzondering daarop zijn de extra sluitingen rondom de feestdagen. Wij adviseren u daarom met name in de periode rond Kerst en oud & nieuw onze website te raadplegen voor de actuele openingstijden.

Adviesgesprekken en verkoop

Voor advies over en de verkoop van onze producten mogen we u helaas niet in onze showroom ontvangen. Wel kunnen we bij u langskomen voor een advies aan huis. Onze adviseur zal, afhankelijk van het product waarvoor een afspraak wordt gemaakt, zoveel mogelijk voorbeelden, doek- en kleurstalen en documentatie meenemen om u thuis van een volledig maatwerk advies te kunnen voorzien. Uiteraard worden tijdens dze afspraken alle geldende maatregelen nageleefd.

Heeft u liever digitaal advies via een videoverbinding? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Via het contactformulier of per telefoon kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken. Vergeet niet uw telefoonnummer in te vullen, zodat wij een afspraak kunnen maken.

Blijf gezond, let op elkaar

Uiteraard willen wij u en onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak gemaakt met ons en u heeft last van verkoudheid, koorts of andere ziekteverschijnselen? Geef het dan aan ons door, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Uiteraard blijven onze medewerkers ook thuis bij klachten. Dat kan invloed hebben op onze planning. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

Meer lezen over de Gier Wonen

Lees hieronder ons laatste nieuws en artikelen.

Placeholder image

Voor de moeders die het verdienen

Het is zeker geen geheim dat het “moeder-zijn” hard werken is. Zeker in deze tijden, met o.a. thuiswerken en thuisonderwijs, […]

Lees meer »
Placeholder image

"Groene" zonwering voor het klimaat

Op de “Dag van de Aarde” wordt aandacht besteed aan, en gevraagd voor, onze aarde en het klimaat. Natuurlijk willen […]

Lees meer »
Placeholder image

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega

De Gier Wonen is specialist in Wooninrichting en zijn op zoek naar een collega!Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die […]

Lees meer »