De Gier Wonen Rotterdam

De allereerste dag van een prachtige lente

Het is weer zover, de eerste dag van de lente heeft plaatsgevonden! Geef je interieur een warme uitstraling door middel van onze jaloezieën. Onze producten zorgen er namelijk dat er natuurlijk licht naar binnen komt, maar dat je woning wel beschermd is tegen hitte en kou. Hierdoor komen kamers helemaal weer tot leven en kun je optimaal genieten van de eerste warme voorjaarsdagen.

Natuurlijk licht van de lente schijnt weer door de ramen.

Wil je echt de lente in huis nemen? Kijk dan naar ons uitgebreide collectie van gordijnen. Het semi-transparante gordijn is iets minder lichtdoorlatend dan het transparante gordijn, maar biedt daardoor iets meer kleurnuance. Semi transparante gordijnen worden daarom veel als inbetweens toegepast tussen een vitrage en een overgordijn in. Op zoek naar advies? Onze interieurstylisten en vakkundige stoffeerders staan voor je klaar met advies en leuke ideeën om je huis lenteklaar te maken!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel naar 010 414 1404 of vul ons contactformulier in om de wensen met een adviseur te bespreken.

Meer lezen over de Gier Wonen

Lees hieronder ons laatste nieuws en artikelen.

Placeholder image

Voor de moeders die het verdienen

Het is zeker geen geheim dat het “moeder-zijn” hard werken is. Zeker in deze tijden, met o.a. thuiswerken en thuisonderwijs, […]

Lees meer »
Placeholder image

"Groene" zonwering voor het klimaat

Op de “Dag van de Aarde” wordt aandacht besteed aan, en gevraagd voor, onze aarde en het klimaat. Natuurlijk willen […]

Lees meer »
Placeholder image

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega

De Gier Wonen is specialist in Wooninrichting en zijn op zoek naar een collega!Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die […]

Lees meer »