De Gier Wonen Rotterdam

“Groene” zonwering voor het klimaat

Op de “Dag van de Aarde” wordt aandacht besteed aan, en gevraagd voor, onze aarde en het klimaat. Natuurlijk willen wij dat onze kinderen ook een toekomst hebben. We kunnen niet ontkennen dat het produceren van bijvoorbeeld onze zonwering het milieu beïnvloedt. Maar met zonwering kun je ook energie besparen. Met onze zonwering zorg je er namelijk voor dat je huis iets groener wordt. Met de juiste raambekleding zorg je dat je in de koude maanden de warmte binnenhoudt en in de zomermaanden de zon buitenhoudt. Hierdoor kun je genieten van een optimaal binnenklimaat, wat dus ook leidt tot energiebesparing.

Dus als je toch raambekleding nodig hebt, kies dan voor zonwering die zo groen mogelijk wordt geproduceerd en in gebruik ook nog energie bespaart.

Combineer de “groene” zonwering met een aards getinte vloer uit onze vloercollectie. Speel met natuurlijke kleuren en materialen, en voeg verschillende planten toe om de kamer verder aan te kleden. Maak je interieur af met een warme aardse uitstraling door middel van gordijnen en je bent helemaal klaar voor de dag van de aarde!


Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via ons contactformulier, of bel naar 010 414 1404 om je vragen en wensen te bespreken.

Meer lezen over de Gier Wonen

Lees hieronder ons laatste nieuws en artikelen.

Placeholder image

Koningsdag feestje met bijpassende rolgordijnen

Op Koningsdag gaat Nederland uit z’n dak en viert de verjaardag van onze koning. En hoe kun je dat beter […]

Lees meer »
Placeholder image

Haal de zomer in je huis, maar laat de warmte buiten

De zomer staat weer voor de deur, maar is je woonkamer er ook al klaar voor? Is je woonkamer al […]

Lees meer »
Placeholder image

Zondag is het Vaderdag! En maandag begint de zomer.

Tijd om vader eventjes letterlijk in het zonnetje te zetten. Dit is de perfecte dag dat je iets terug kan […]

Lees meer »