De Gier Wonen Rotterdam

Nieuwe Corona Maatregelen

Op zaterdag 18 december is aangekondigd dat alle niet-noodzakelijke winkels moeten sluiten tot 14 januari 2022. Daardoor zal ook onze showroom de deuren tot die datum moeten sluiten.

Hieronder vertellen we u wat dat betekent voor onze bereikbaarheid, adviesgesprekken en montage- en reparatiewerkzaamheden.
Bereikbaarheid per telefoon en mail
Zolang de winkel dicht is, zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden. Uitzondering daarop zijn de extra sluitingen rondom de feestdagen. Voor advies over en de verkoop van onze producten mogen we u helaas niet in onze showroom ontvangen.

Wel kunnen we bij u langskomen voor een advies aan huis. Onze adviseur zal, afhankelijk van het product waarvoor een afspraak wordt gemaakt, zoveel mogelijk voorbeelden, doek- en kleurstalen en documentatie meenemen om u thuis van een volledig maatwerk advies te kunnen voorzien. Uiteraard worden tijdens deze afspraken alle geldende maatregelen nageleefd.

Heeft u liever digitaal advies via een videoverbinding? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Via het contactformulier op onze website of per telefoon kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken. Vergeet niet uw telefoonnummer in te vullen, zodat wij een afspraak kunnen maken.

Montage afspraken

Uiteraard willen wij u en onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak gemaakt met ons en u heeft last van verkoudheid, koorts of andere ziekteverschijnselen? Geef het dan aan ons door, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Uiteraard blijven onze medewerkers ook thuis bij klachten. Dat kan invloed hebben op onze planning. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

Als u nog vragen heeft, kunt u ook telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers.

Meer lezen over de Gier Wonen

Lees hieronder ons laatste nieuws en artikelen.

Placeholder image

Nieuwe Corona Maatregelen

Op zaterdag 18 december is aangekondigd dat alle niet-noodzakelijke winkels moeten sluiten tot 14 januari 2022. Daardoor zal ook onze showroom de deuren tot die datum moeten sluiten.

Lees meer »
Placeholder image

Haal de zomer in je huis, maar laat de warmte buiten

De zomer staat weer voor de deur, maar is je woonkamer er ook al klaar voor? Is je woonkamer al […]

Lees meer »
Placeholder image

Zondag is het Vaderdag! En maandag begint de zomer.

Tijd om vader eventjes letterlijk in het zonnetje te zetten. Dit is de perfecte dag dat je iets terug kan […]

Lees meer »