bekijk onze folder vol voordeel

Alle acties van De Gier

Alle acties die wij deze maand voor jou hebben vind je hieronder op een rij. Wil je meer weten, lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan onder aan de pagina in voor de nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 31-10-2018

4e NL Label Duette® of Plissé kado

Kom in oktober naar de winkel voor deze aanbieding van ons eigen NL Label en ontvang het 4e product kado! Kies uit de ruime collecties plissé gordijnen en Duette Shades en profiteer de hele maand van deze actie.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-10-2018

Luxaflex® vouwgordijnen 4e kado

Exclusief bij De Gier! Koop deze maand vouwgordijnen van Luxaflex® en krijg elk 4e product kado! De collectie Luxaflex® vouwgordijnen bestaat uit een gebalanceerde selectie van mooie basis stoffen, rijke structuren en luxe dessins. Zo vind je voor elk interieur en elke smaak een passend vouwgordijn! Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij De Gier.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-10-2018

Luxaflex® rolgordijnen 4e kado

Exclusief bij De Gier! Koop deze maand rolgordijnen van Luxaflex® en krijg elk 4e product kado! Luxaflex® rolgordijnen zijn modieus en functioneel tegelijk. Naast de keuze uit verschillende stoffen en dessins zijn de rolgordijnen leverbaar met diverse innovatieve bedieningen én worden de rolgordijnen altijd voor jou op maat gemaakt zodat ze precies in jouw interieur passen. Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij De Gier.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-11-2018

NL Label PVC visgraat Reine en Horten 15% korting

Tijdens Jouw Woonbeurs krijg je 15% korting op NL Label PVC visgraat Reine en Horten! Met deze prachtige PVC vloer geef je jouw woning echt een nieuwe look. Ben je nieuwschierig geworden? Kom dan even langs.

bekijk de actie