Gordijnen - De Gier Wonen
logo
banier-compleet-05
markthal-icon-gier-10

De Gier Wonen is de gordijnen specialist

100% maatwerk en zorgeloze service bij het aankleden van gordijnen, vloeren en zonwering.

De Gier Wonen biedt niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van gordijnen, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis. 

Wat ons betreft is een huis niet af zonder gordijnen. Gordijnen geven u, als het donker wordt een extra stukje privacy en een fijn gevoel van geborgenheid. Bovendien vormen ze, niet geheel onbelangrijk, een optimale warmte-isolatie. Met mooie gordijnen kleed u uw woning aan. Of u nu kiest voor licht doorlatende gordijnen, luchtige in-betweens of stijlvolle overgordijnen. En voor gordijnen met een mooie print of juist in een effen stof. Bij De Gier wonen vindt u het. Onze ruime collectie gordijnen bevat onder andere gordijnen van onze A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger, maar ook gordijnen van ons private label, De Gier wonen. 

Wij helpen u graag bij het realiseren van de beste deal tijdens de zoektocht naar nieuwe gordijnen. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak!

100% maatwerk en zorgeloze service bij het aankleden van gordijnen, vloeren en zonwering.

De Gier Wonen, dat is Rotterdams voor thuis

schip-icon-gier-08

Nieuwe gordijnen?

Ontdek ze bij De Gier Wonen, lees alles over onze kwaliteit en service.

Lichtdoorlatende gordijnen, of juist verduisterende gordijnen?

Transparante gordijnen, ook wel vitrage genoemd, zorgen wel voor die subtiele lichtinval die het binnenleven zo anders maakt. Het semi-transparante gordijn is iets minder lichtdoorlatend dan het transparante gordijn en biedt daardoor iets meer kleurnuance. Semi-transparante gordijnen worden daarom veel als inbetweens toegepast tussen een vitrage en overgordijn in. Voor wie wel graag licht wil binnen laten, maar geen behoefte heeft aan nieuwsgierige blikken van buitenaf, zijn er lichtdoorlatende stoffen. Voor wie geen licht wil, dan zijn volledig verduisterende gordijnen een uitkomst.

Hoe het hangt maakt het verschil!

Kiest u voor gordijnen op rails of roeden? Voor beide keuzes hebben wij een enorm aanbod van laag geprijsd standaard tot zeer exclusief op maat gemaakt. Of heeft u liever  elektrische bediening op rails? Veel gordijnen kunnen op afstand worden bediend. Ideaal voor hoge of moeilijk bereikbare ramen, maar ook voor alledaagse ramen. Dat kan voor één gordijn, maar ook als onderdeel van een compleet systeem.

Zelfs om vanaf uw vakantieadres net te kunnen doen alsof u thuis bent. Wij kunnen meerdere opties laten zien in onze woonwinkel.

Van welke stof moeten uw gordijnen zijn?

Uni, gedessineerd, katoen. linnen, polyester, duurzaam, eco, brandvertragend. Zoveel keuzes. Uiteraard adviseren wij u graag over de juiste keuze voor uw woonsituatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Welke plooi kiest u voor uw gordijn?

Een enkele plooi wordt vaak toegepast voor gordijnen waarbij het effect van een groot patroon zichtbaar moet blijven. De meest toegepaste dubbele plooi, zorgt altijd voor een mooie valling van het gordijn en kan voor zowel vitrage als zwaardere gordijnstoffen worden gebruikt. De tri-plooi zien we vaak terug in klassiekere interieurs. Daarnaast is er nog de wave plooi. Deze plooi heeft het effect van ringen en laten uw gordijnen altijd mooi hangen.

Wij adviseren u graag tijdens een afspraak. Neem contact met ons op.

euromast-icon-gier-07

Meer lezen over De Gier Wonen?

Bij De Gier Wonen in de regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Capelle a.d. IJssel

100% maatwerk en zorgeloze service bij het aankleden van gordijnen, vloeren en zonwering.

De Gier Wonen, dat is Rotterdams voor thuis