Sluiten

Moduleo in de regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Capelle a.d. IJssel

De Gier is dé Moduleo specialist bij u in de buurt specialist voor de regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Capelle a.d. IJssel. De Gier is de erkende interieurspecialist voor Moduleo Moods en PVC voor de regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Capelle a.d. IJssel. De Gier biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Moduleo Moods en PVC, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een vloer. Kiest u voor Moduleo, dan kiest u voor vrijheid en sfeer in huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor Moduleo graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Moduleo vloer?

Er valt heel wat te kiezen bij De Gier

Bekijk de vele mogelijkheden van Moduleo. De Gier biedt u de meest uitgebreide collecties vloeren in de regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Capelle a.d. IJssel

  • Moduleo Moods studio

    De Moduleo Moods studio is een plek waar u met alle Moduleo assortimenten kunt combineren met een van de 10 formaten om zo tot uw eigen unieke vloer te komen. Er zijn wel 110 verschillende combinaties mogelijk! Bij De Gier helpen we u graag bij het kiezen van de juiste vloer voor uw interieur met een interieuradvies aan huis.

  • Voordelen van vinyl

    Naast de prachtige patronen die te creëren zijn met de Moods vloeren, zijn er nog meer redenen om voor Moduleo vinyl te kiezen. Deze vloeren blijven namelijk extra lang mooi door de Protectonite coating die zorgt voor kras-, vocht- en vuilbestendigheid.

  • Persoonlijke patronen

    Met de keuze uit 14 verschillende patronen die beschikbaar zijn met verschillende formaten planken in combinatie met de 3 collecties vinylvloeren met elk hun unieke eigenschappen combineer je een vloer die past bij jouw persoonlijkheid. Rustige kleuren in een druk patroon? Verschillende kleuren in een strak patroon? Alles is mogelijk.

Onze Moduleo adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Adres

Goudsesingel 77 t/m 83
3031 EB Rotterdam

Contact

010-4141404
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten