Zonwering - De Gier Wonen
logo
banier-compleet-05
schip-icon-gier-08

De Gier Wonen is de zonweringspecialist

100% maatwerk en zorgeloze service bij het aankleden van gordijnen, vloeren en zonwering.

De Gier Wonen biedt niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van zonwering, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis. Wij helpen u graag bij het realiseren van de beste deal tijdens de zoektocht naar nieuwe zonwering.

Ontdek de stijlvolle en praktische oplossingen voor uw ramen. Of u nu een grote raampartij heeft, een draai-kiepraam of een raam met een bijzondere vorm als rond of driehoekig, in onze collectie vind u voor elk raam een stijlvolle én praktische oplossing. Met binnenzonwering regelt u de door u gewenste lichtinval en verfraaid u iedere kamer in huis. Onze collectie binnenzonwering bestaat uit Duette Shades, Plissé Shades, Twist shades, rolgordijnen, Silhouette Shades, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën (van hout en aluminium), verticale jaloezieën en shutters. Alle binnenzonwering van onze leveranciers Luxaflex, Verosol en JASNO, is leverbaar in verschillende materialen van stof tot metaal en hout en in diverse kleuren, prints en kwaliteiten. Voor elke ruimte in uw huis is er geschikte raamdecoratie te vinden.

Juist omdat er zoveel mogelijk is, adviseren wij een bezoek aan onze showroom of maak een afspraak! Wij helpen u graag verder.

100% maatwerk en zorgeloze service bij het aankleden van gordijnen, vloeren en zonwering.

De Gier Wonen, dat is Rotterdams voor thuis

euromast-icon-gier-07

Nieuwe zonwering?

Ontdek ze bij De Gier Wonen. Voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van zonwering​ kunt u het best contact opnemen.

Energiebesparende binnenzonwering

De juiste binnenzonwering kan zorgen voor een extra isolatie van uw woning. Veel kou of warmte komt via de ramen naar binnen. Door te kiezen voor de juiste binnenzonwering kunt u nog aardig wat energie besparen.

Maar het moet natuurlijk vooral mooi zijn, kwalitatief goed en op de juiste manier gemonteerd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zonwering voor speciale ramen

O.a. Plissé en Duette® Shades zijn uitermate geschikt voor schuine (dak)ramen en serres. Met de optie zijgeleiding kunnen Duette® Shades ook op een draai-kiep raam geplaatst worden, waardoor er vrijwel geen licht wordt doorgelaten aan de randen. Zelfs voor ronde raamvormen is binnenzonwering te plaatsen. Naast Plissé en Duette Shades zijn ook vouwgordijnen hiervoor mogelijk.

Zoals u kunt lezen zijn de mogelijkheden bijna oneindig maar wat past het beste bij uw wensen? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op met één van onze zonweringspecialisten.

Kindveilige en comfortabele bedieningsopties

Onze raambekleding beschikt over kindveilige (bedienings)systemen. Voorbeelden van bedieningsopties voor binnenzonwering zijn SmartCord®, LiteRise®, gemotoriseerde aansturing, een kettingspanner en een koordklem. In de winkel tonen wij graag de verschillen tussen deze bedieningsopties.

Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op met één van onze zonweringspecialisten.

Ongekend veel variatie in kleuren en materialen

In het eigentijdse en uiteenlopende gamma van heel veel standaard- en trendy kleuren vindt u zeker een tint die perfect past in uw interieur. De collectie wordt regelmatig aangevuld met één of meer kleuren volgens de nieuwste mode- en designtrends.

Maar wat zijn nu die nieuwste kleuren en trends? Neem vrijblijvend contact op met één van onze zonweringspecialisten en ze zullen u alles vertellen over wat er past in uw interieur.

markthal-icon-gier-10

Meer lezen over De Gier Wonen?

Bij De Gier Wonen in de regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Capelle a.d. IJssel

100% maatwerk en zorgeloze service bij het aankleden van gordijnen, vloeren en zonwering.

De Gier Wonen, dat is Rotterdams voor thuis